Aanbieders op Sportpark Rusheuvel openen deuren tijdens open dag op 2 september 

Op zaterdag 2 september van 10:00 tot 14:00 uur opent Sportpark Rusheuvel haar deuren tijdens de Rusheuvel open dag. Op deze dag stellen alle aanbieders op Sportpark Rusheuvel hun deuren open voor publiek. De aanbieders geven korte proeflessen voor jong en oud om kennis te maken met hun aanbod. De dag wordt georganiseerd door de aanbieders in samenwerking met het Sport Expertise Centrum.

Bij iedere aanbieder die bezocht wordt, krijgen bezoekers een stempel. Een wandelroute van 2,5 km over het sportpark brengt de bezoekers langs alle aanbieders. Op de route zijn ook nog eens leuke uitdagingen verstopt. Voor kinderen wordt er ook een Color run georganiseerd en zijn er verschillende stormbanen. De open dag is gratis te bezoeken en start met een Color run op het sportpark.

Iedereen mag deelnemen aan de Color run en kan het parcours op eigen tempo wandelen of rennen. Het parcours is 750 meter lang en loopt dwars door Sportpark Rusheuvel. Aanmelden is verplicht en kan tot zondag 20 augustus. Aanmelden voor deze Color kan hier.  


                                      

Module toevoegenPagina toevoegen
Module toevoegen