Sportvelden

Er liggen 3 kunstgrasvelden op Sportpark Talentencampus. Naast de trainingen en wedstrijden van sv TOP zijn er genoeg mogelijkheden voor andere partijen om sport- en beweegactiviteiten te organiseren.

Uurtarieven:
Incidenteel: € 47,- per uur per veld
Structureel: € 12,- per uur per veld
*Dit is exclusief het gebruik van kleedkamers

Wil je een of meerdere kunstgras sportvelden gebruiken? Klik dan op 'reserveren' en vul het aanvraagformulier in.Reserveren

Stadion

Het Frans Heesen Stadion is het stadion van TOP Oss. Het stadion heeft een totale capaciteit van 4.700 toeschouwers. Behalve voor trainingen en wedstrijden van TOP Oss is het stadion nu ook te huren voor andere activiteiten.

Uurtarief:
€ 95,- euro per uur
*Dit is exclusief het gebruik van kleedkamers en tribunes

Wil jij een activiteit organiseren in het Frans Heesen Stadion? Klik dan op 'reserveren' en vul het aanvraagformulier in.Reserveren

Tennis en padel

Er liggen 7 tennisbanen en 2 padelbanen op de Talentencampus. Naast de trainingen en wedstrijden van TV Breakpoint '83 zijn er genoeg mogelijkheden voor andere partijen om sport- en beweegactiviteiten te organiseren.

Uurtarieven:
Regulier: € 17,50 per uur per baan
Onderwijs: € 12,50 per uur per baan
*Dit is exclusief het gebruik van materiaal

Wil je een tennis- of padelbaan gebruiken? Klik dan op 'reserveren' en vul het aanvraagformulier in.

Reserveren

Klimwand

De outdoor klimwand op Sportpark Talentencampus heeft 8 klimroutes varierend van makkelijk tot moeilijk. Met zijn 13,5 meter hoogte en klimoppervlakte van ruim 100 vierkante meter biedt de klimwand veel uitdaging voor recreatieve klimmers. De klimwand is uitgerust voor top rope klimmen en voorklimmen.

Uurtarief:
€ 30,- euro per uur
*Dit is inclusief het gebruik van materiaal

Wil je gebruik maken van de outdoor klimwand? Klik dan op 'reserveren' en vul het aanvraagformulier in.Reserveren